BODA BORG MED 9Chill

Hej hej bloggen efter 3 dagars uppeh¨åll...eller tilloch med mera skulle jag gissa på !
jag ska berätta om vår lyckade klassresa !

Dag 1. började med att ställa klockan på kvart över fem, min buss till marklandsgatan där jag skulle få skjuts av Omid gick nämligen klockan 06.49, ganska så segt att gå upp så tidigt, men jag ska inte klaga.
Efter ungefär 10 min körande var vi framme vid tågstationen vi var väldigt tidiga. efter en stund satt vi på tåget påväg mot BodaBorg i Småland.och ja vad finns det att säga om Småland... som de låter ett litet land,,, eller ah en liten "stad"  BY vill jag kalla de . ingen aning !
Tåget bestog av 3 byten kommer inte ihåg mellan vilka stationer vi gick av och på, men ena var falköping.En mycket trevlig liten tågtrio, men jobbigt att byta massa gånger, hade ju räckt med ett byte.
Nör vi kom fram väntades en km att gå , med all packning kändes det som de skulle ta jätte långtid, men nej de tog typ 20 minuter.
När vi äntligen var framme och chekade in på våra rum, var det dax för första aktiviteten, nämligen Q U E S T A R .
man skulle gå i olika rum och klara olika banor, ett rum bestog av 1 uppgift man skulle lösa, och klarade man den uppgiften i ena rummet fick man grönt och kunde gå till nästa dörr, klara man den uppgiften fick man gå till slutuppgiften för att få sin stämpel! man skulle då klara sista banan för att stämpel lådan skulle öppna sig . och jag klarade ungefär 7 banor av 21 tror jag .. SKILLS kallas de  :) !
efter allt svettandet i alla rum var det matdax som stog på tur. inget speciellt med det.
Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer om vi ens gjorde nåt mer ( någon mer aktivitet) me mer gjorde vi ... tro mej !
Jo, vi gick och sjöng hela klassen några låtar, ganska trevligt ;). efter det gick vi till en gunga... en spn dör man sitter mittemot varandra på en ställning som snurrar, och jag hade så kul att jag tillslut fick ett astmaanfall av att jag hyperventulerat halva kvällen, sen fic jag ta de lite lugnt....men vad betyder lugnt egentligen !? heter man sofia och har jellback som efternamn kommer lugnt sist på listan...iallafall om man är jag .
sen var det "sova " som gällde, men ni kan ju försöka gissa om vi sov eller inte ... klockan blev 4 innan jag la mig iallafall.
kvällen bestod av straffpoker.

Dag.2 - började med att gå upp vid halv nio till frukost. enormt goda bröd ;)
sen var det en gårdskamp som vi gjorde. det var 10 olika uppgifter tror jag. de är inte i samma ordning.

1. vattnet- hälla vatten i rör som skulle rinna vidare till nåt så man skulle få upp en kod.
2. bollkastning - kasta bollar på olika skyltar som var åt fel håll, träffa den så fiick man fram en bokstav
3.röret, man skulle gå till olika rör och säga vilken siffra de hade.... ni fattar inte..inte jag heller
4. pusslet- man skulle hitta ett djur som hade 4 av samma sort
5-rebus- en vanlig rebus
6.ordgrejs- man skulle stå på en bräda och vrida  vända med vår vikt så att en skyllt bildade ett ord genom olika hål
7.kroken- man skulle ta upp olika trägrejer så fick man en bokstav, när man fått alla bokstäver skulle man bilda ett ord
8-sen skulle man cykla en bana 16 varv med yber coola cycklar.
9- då skulle 2 i laget cykla, 1 skulle få fram bokstävena ur ett skåp med hjälp av rätt nyckel, rästen av laget skulel bilda ett ord av alla de bokstäver man fick fram ordet var : lagarbete !

Efter detta gick vi och åt och var på våra rum och prata och sånt.
klockan 2 gick vi till ett äventyrsbad och bada, de var jätte roligt tyckte jag :) bubbelpool, ruchkana,och strömmar..jaja inte de bästa men de va kul !  efter 3 timmars badande gick vi hemmåt förutom några som gick till netto och köpte redbull. det var jag rebeek och johanna :D. ska man dygna, så ska man.... inte för jag klara de, men jag fick besök ;).
jag och johanna hade ett trevligt litet moment... först kastade vi godis i varandras käftar...munnar låter bättre,
sen rimmade vi hela kvällen och drack redbull. och alla andra spelade poker :D   .......nog om dag 2. tro mej de hände jätte mycke, men skriver inte allt
kom just på en grej till vi hade disco HAHAHAHAHaaaa.... De va as kul iallafall när vi körde limbo...ibland är det inte lätt att vara välbyggd  ;) inte på parlimbo iallafall.   
sen byggde vi högsta tornet killarna vs tjejerna...tjejerna vann då..  *stolt*.
sen tillbringade vi natten på rummen eller i ett rum sm var i korridoren ,

DAG.3-   HEMKOMST :(:(:(:(:( !! HADE SÅ GÄRNA stannat lvar i bodaborg me 9C nåra dagar till iallafall ! men tyvärr "/.
det var städa rummet-göra questar-kolla tv- gå till tåget-åka tåg 3 timmar-och sen hem...  GUD VAD TRÅKIGT :(
jaja sånt är livet !  det var det de  !    men sjukt kul har det varit iallafall :)

och som avslutande vill jag bara säga att jag älskar min klass även om "#¤(&¤#%&()(/&%¤#%&/()..... ah ni fattar,

och GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SIS till din student <3   www.justliza.blogg.se      LUCKY YOU  !!!!!!


nån kommer sova som en prinsessa i natt och set är

                             //                                                                 AnnaSofiaJellback

1 inlägg i 2 smällar..eller nåt

Hallo hallo mina trogna läsare !

Jag tänkte berätta om torsdagens kväll OCH gårdagens händelser, jag hoppas att ni står ut.

Torsdag då var det tjejmiddag hos Emma och Johanna och man kan väl säga som så att det var väldigt roligt, men presenterna var de roligaste. Emmas superduperbesvikelse när hon öppna paketen från alla...hon fick 1 sak hon önskade sig medans Johanna fick allt hon önskade dej och jag förstår Emma jag hade nog med blivit lite besviken, men däremot hade jag blivit väldigt glad för jag tyckte att presenterna hon fick var väldigt roliga ! då som jag sa i förra inlägget de trosorna vi köpte, så fick hon 2 par till , och hon blev INTE glad...tråkmånsa är vad hon är, jag hade tyckt de va skitroligt ju "/ , men men vissa har en viss humor och andra inte. synd iaf.
Senare på kvällen fick vi besök av oinbjudna gäster bland annat Olivia och Alexander, men inte gjorde de något vi ade sjukt roligt med Olivia där, så sen drog jag och Moa ut med Olivia och träffade de andra små nissarna som var med, kan inte säga att vi gjorde speciellt mycke vad jag kommer ihåg  Oo ! men men sen var det hem till att sova sängen !

Fredag (igår)

Jag Moa började dagen själva med att städa rummen. inte kul, men de blir bra resultat efter iallafall , när kvällen närmade sig träffade vi Alexander,Robin (Hasse,Robin (Nilsson ,Gadden,michael,Eleni ,Axel jennifer....vi drog hem till Frida där de var massa annat folk också , sen var det 2 oinbjudna gäster till som skulle komma in, Adam och Tove...de gjorde sönder brevlådan och klättra upp för stupröret till balkongen..ursäökta, men då är man desperat :O .   sen blev en mobiltelefon snodd och ja vad mer ska man säga, efter ett tag drog vi ut och luffa vid fyrken ,eleni drog hem, alla drog hem til Alle och decka i sofforna, sen vid kvart i 4 drog alla hem , sen väntade sängen (Y)

Och nu sitter jag här och väntar på att Träffa Moa , har inget att ögra så uppdaterar min blogg  :) !

dagen började med...

....Att bli väckt av kära lilla Sofie. klockan var då kvart över 9, vi skulle träffas vid marklandsgatan klockan 11, så de var ju bara til att stutsa upp ur sängen fort som fan in i duschen och på med rubbet o slarvig sminkning och sen var vi i stan, vi gick in på h&m och köpte 2 par yber heta trosor till Emma som hon ska få på tjejmiddan ikväll !  det ena paret var ren tandtråd och ett hjärta döljer det man har mällan benen...Sen de andra paret ar ett par vanliga hipsters med leopardmönstrade volanger på (Y) !  sedan ska hon f ett läppglans också....Och till Johanna köpte vi en jätte fin klocka som jag själv vill ha , funderar på om jag ska köpa den :) !
Sedan träffade vi Johanna,Moa och Jennifer på Cubus som köpte ytterligare 2 par trsor till Emma ... vldig påfyllning i den lådan måste jag säga ! dom köpte också ett wax till henne så hon kan vaxa benen , bikinilinjen eller vad som hälst... om ni förstår vad jag menar..sånt ska jag också köpa, det behövs änna nu när det snar är sommar!
Jag och sofie testade en bikini på h&m jag kan bara säga att den var otroligt snygg , men satt ptroligt fult , och det var tråkigt eftersom jag vill jätte gärna ha en ny bikini eftersom min andra .okej den funkar, men den är lite konstig i "hållarna".... jaja
Nu sitter jag hemma hos Sofie och väntar på att hon ska bli klar så att vi kan dra, det är snart bara en timma kvar till brudkvällen börjar  :) det ska bli jätte roligt !  Men nu har jag inte så mycket mer att skriva bara att det är 4 dagar kvar till klassresan :D:D:D:D !!!!

Ha de gött !

Äntligen...

...Är det slut på redovisningar och prov...har ETT prov kvar i gymnastik den andra juni så får ju plugga på de då men :S
för övrigt tror jag inte vi har några läxor kvar :D:D:D:D !  föryeahvla gött (Y).

Min dag började med att jag kom försetn till musiken..inte bra !  sen hade jag emilia, johanna och becca musikpresentattion om ABBA xD !   vi fick MVG sa hon (Y) ! Yaay !
sedan efter det var det bildredovisning, jag tappade min analys och information om konstnären tyvärr "/ men jag försökte förklara utifrån det jag kom ihåg att jag skrev ner ! men i övrigt tyckte jag det gick bra !

tänkte berätta lite om gårdagen som jag inte skrev om igår ....
vi hade då orientering som gick ganska bra...Jag sprang med becca o Emilia :) och vissa har ju bättre kondition än andra ..hehe , efter den skogsrundan på ca. en timma  åkte vi och johanna hem till becca för att planera vår musikpresentation som blev mvg ;), men samtidigt hade vi väldigt roligt !
Sen var det till att dra hem, då jag träffade alexander och 2 till på busshållplatsen ..inget soeciellt:P, sen hem till födelsedagsbarnet my som fyllde 17 grattis !  sen extra jobba åt syrran de gick inte så bra glömde byta papperskorgen på ett ställe  :O   int ebra xD så dom ringde o klaga ..jaja gjor ät gjort !

Idag är det FEM dagar kvar till klassresan <3 !:D:D  längtar som faaeen !!!

uppdatering 18 maj

Hola Hola på er gott folk !

Idag började dagen med en seg icke sovmorgon som det egentligen skulle vara :( ....den blev inställd på grund av Islam-provet i SO vi hade idag...Visserligen åkte jag inte till skolan, jag hade jtte ont i magen, men sen på eftermiddagen gick det över så åkte jag till skolan, han med matten och gymnastiken men också islamprovet...Hon sa att det var VGlutande. :D:D men tror inte de va så bra men men hoppas kan man !
Fick även höra att jag blivit godkänd i de ämne jag har svårast för nämligen matten ! *glädjetjut* jag trodde värkligen inte det ..facktist..inte på alla delarna iallafall ! Men tydligen är jag tillräckligt bra !
Natalia, min musiklärare hade pratat med rektorn på skolan om en konferansiär till skolavslutningen då hade de båda bestämt att JAG av alla ja många många elever ....Jag gjorde bra ifrån mig på Mamma Mia uppvisningen så då tyckte dom att jag skulle vara konferansiär för skolavslutningen, och självklart ställer jag upp på detta  :) ! ska bli kul facktist, men det säger jag nu....nervositeten kommer när jag ställer mig på scenen och draperierna dras upp.... men sen flyter det på , så det ska nog gå bra :)

Idag är det 25 dagar kvar tills jag blir en etta och en sexa :D, det är bara ynka SEX dagar lvar till den efterl'ngtade klassresan <3 :D  på torsdag blir det tjejmiddag hos Emma och Johanna <3 och söndag blir det shopping på 4-gott och Ica-FJÄÄÄNTUM :D med Millaah, rebeek and booboo :D

Imon blir det till att origentera SJÄLV...men jag och emilai och rebecca har en bra tid, så vi gör de tillsammans (AA) :D<3 ska facktist bli kul :) !     Ha de gött  :)

snart i gaderoben...

Hejsan hoppsan !

Tänkte uppdatera bloggen innan jag går och lägger mig brevid min tiger...mitt godsedjur (AA)
De där med modet alltså...Jag är ganska efter när det gäller sådant,så nu e de en jeansjacka och ett par gladiator skor som fattas, vilket är inne nu, jag har hittat ett par skor iallafall på nilsson ;)  dom är snart mina !
Men sen är de den där förbsakade jeansjackan som jag inte kan hitta, visserligen har jag bara kollat i 3 affärer, men ingen har varit speciellt i min smak  "/ !  Men man fyller snart år så man vet ju aldrig vad som väntar en...
3 saker jag redan köpt är mina älskade converse,mina älskade nyinköpta tights /jeans&metallic/,och snart mina älskade gladiatorskor :D
Här är en bild på dessa saker:
jag hoppas ni ser !

i denna bilden har jag glömt en kjol från rut med flera som jag redan har, men den är otroligt snygg till dessa kläderna !

Nog om modet....Denna helgen blir inte så rolig "/  ...på måndag ska de va bildarbete inlämnat..har inte börjat :O , fakta om konstnären .. har inte börjat.... Islam prov..inte pluggat tillräckligt, men där har jg iallafall börjat....på onsdag har bara JAG Teknikprov..har inte börjat :O....orientering på tisdag ..kan bli roligt ..om man hade kunnat läsa kartan kanske :S
imorgon ( lördag ska jag va med Marcus och har ingen aning vad som hittas på då , men det märker vi !

Nej ni, nu är det en sista titt in på bilddagboken sedan ska jag gå o krama om min tigerpojke <3 !

Ha de gött (Y)

090513

Hejsan hoppsan !

Idag var jag i skolan och det var en väldigt seg dag, det började med musikprov som jag vet inte hon såg väl inte så jätte nöjd ut när hon fick in de, men jag gjorde mitt b'sta och musik är ingenting jag vill satsa på direkt....efter det var de Engelska prov, vilket jag tror och hoppas på att det gick ganska bra iallafall...Efter det var det redosvisning för den boken jag läste,( i svenskan), och ja det är inte slut än...jag hade natonlellt prov på en  NO-lab i Fysik+ utvärdering , jag har ingen aning om hur någotr av alla dessa prov gick, men för mig så kändes det facktist väldigt bra så jag hoppas på det bästa !

Efter allt så åkte jag hem butte från myskläder till lite mer vardagligare stil, kjol,linne och en kofta och ett par tights...Jag åkte in till stan och skulle köpa ett par tights, men det blev ett par till + en shoecleaner till mina fina converse som blivit ganska smutsiga vilket inte är lika fint som vitt  så jag ska få bort mina fläckar !  ni får se bilder på mina tights:

Priser: Tights svarta/blanka - 149:- h&m
             Tights Jeans/mörka - 149:- BikBok
              Shoecleaner             - 60:- Scorett 

dom är inte riktigt så blanka, dom är mest bara svarta i ett sådant material !
ungefär sånna här, mina är mörkare, så bilden till höger liknar mer mina tights ! !

Och min shoecleaner är inget speciellt att visa bild på :)

Efter "mini" shoppingen åkte jag och syrran till hennes jobb och jobbade häcken av oss...föresten så har jag av någon konstig anledning träningsvärk i rumpan .... ingen aning vad jag gjort ! och måste säga att min suster är den generösaste tösen jag känner /VET !  jag fick 400 kronor för o hjälpa henne med att städa på dagiset 2 gånger ....och sen har jag fått tusentals av grejer bara denna veclan :O !!  du vet inte hur tacksam jag är  ;) !

men nu gott folk börjar snart grey´s och moa komemr hit oh ser de med mig mamma o syrran :D <3 

HA DE GÖTT !

pluggplugg..

...ANALPLUGG -.- !

Hej hopp på er alla :) !   
Som ni märker är jag fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg "/ ...Men min syster ger mig en massa inspiration om att uppdatera den så därför ska jag göra det nu ... hennes blogg kan ni se här :  http://justliza.blogg.se
En underhållande läsning enligt mig :) !

Tänkte berätta lite om dagen som började med Nationellt prov i no ämne: FYSIK  och jag tyckte det var väldigt svårt iomed att jag inte kunde läsa på någonting...jag vet att jag fick rätt på en fråga iallafall...det var då 4 påståenden så skulle jag säga 2 som var rätt och det ena var att   solen är en stjärna och att  ljusår är en längdenhet !  rästen var nog hejvilda gissningar...Och sista uppgiften var att jag skulle förbereda en lab som jag ska göra imon och jag kan ju säga aå att jag är väldigt osäker på denna laben men jag hoppas värkligen att jag klarar av att utföra den !  förhoppningsvis så gör jag det !   Efter laben är det Svenska inlämning som gäller, kag är lite sent ute med en bok jag läst "En galen dag i NewYork-Jane gör succé"  ingen höjdare enligt mig, men den var ändå ganska intressan i början !  Sen är det Engelska prov som jag värkligen hoppas jag gör bra ifrån mig för då har jag chans till ett VG :O !  tro det elelr ej, jag en av de osmartaste i världen VG  engelska ;) !  Så jag hoppas att jag får bra, och det har ju gått sådär med pluggandet till de "/

Idag var min syster och tatuerade sig...otroligt läskigt, det ser ut som om hon blivit skjuten eller dylikt ! knivskuren !  jag har inte sätt hela än, men den blir nog jätte fin !  Eftersom hon tatuerat sig så tog jag städningen på hennes jobb och tjäönade 200 kronor. inte illa, inte illa !  och dagen innan altså igår måndag tjänade jag ytterligare 200 tak vare Lisa :D  men jag känner mig en aning taskig ....jaja jag får ge henne något extra någon gång (AA) !

Men nu mi mina trogna läsare....hur många är ni ?  om ni kanske kunde lämna ett litet fotspår efter er ( komentar) skulle jag uppskatta så jag vet att jag ens behöver uppdatera... !   Ha en underbar fortsatt kväll allihop !  pusshejLeverpastej !

techno-trance...Hardstyle

 Jag har hittat väldigt bra låtar som jag tycker att ni ska lyssna på !

först är det då denna som jag tycker är väldigt bra tryck i och man tänker dig värkligen in på ett dansgolv med världens jävla tryck ! har du ett par regäla högtalare så blir det perfekt ! ..Vissa låtar är ju inte speciellt bra, men "instrumentalt" grymma!
Här har du några techno/trance låtar...  Hardstyle... HELT RANDOM  enligt randomsoff ! LYSSNA OCH NJUT !

http://www.youtube.com/watch?v=I3vq57oFX70
http://www.youtube.com/watch?v=6D8dJnE3Y0A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1O_yaTs4Ch4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1ToMasPjaSo    -  fantasy aktig... Låtarna är grymma, men själva grejen suger
http://www.youtube.com/watch?v=u4Pkh5Ub7vg  Ecuador- en remix
http://www.youtube.com/watch?v=PSYxT9GM0fQ&feature=related   -Sandstorm, en av mina absoluta favorita technolåtar !
http://www.youtube.com/watch?v=KNUPnGkDPrg&feature=related - rätt bra... blue
http://www.youtube.com/watch?v=1ZVJW4UYQ6Q&feature=PlayList&p=D74B8BAC047E01D5&index=1   detta är en låt jag hitta på youtube, det är inte som den låten en skickade till mej på datan !

nej nu får det vara slut för idag ! uppdaterar mer imorgon !  enjoy !  Ha de gött



Här har ni ett par högtalare från creative kostar ungefär 1500 kronor ! 
¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨
¨°º¤ø„¸ Hardstyle¸ø¤º°¨
¸„ø¤º°JELLOBAKKOW`°ºø¤¸

...Sommar ?

Hej Hopp Lingon Snopp :)

Snart känns det som om sommaren är här på riktigt...VÄRMEN lixom ! träden är fulla med blad och buskarna fulla med blommor eller vad det nu är  och solen är på topp!
Jag ska skriva lite om min långhelg som har varit som nu tyvärr är slut ... så bosse och linnea och liza mina ända läsare  ?.. Här kommer lite :)

Just nu sitter jag i skolan och ska uppdatera min blogg så jag börjar med att skriva om i torsdags då vi hade klassikern att cykla 3 mil, ni kanske tycker om men gud vad jobbigt ocg va onödigt, men det är sjukt  skönt och man känner värkligen hur bra det känns efteråt ! helt fantastiskt..hade kunnat göra det lite oftare, men det är inte kul att göra det själv så till sommaren blir det till att ut och springa så jag får lite mera muskler på kroppen ...visserligen gör jag det för andra själv också men ;) !
Efter cyklingen drog jag ,Johanna,Emilia,Rebecca.K, Marran,Malin och Sandra hem till Rebecca och hade skojigt !
Emilia och Malin drog och bada under tiden drog vi andra och beställde pizza och köpte glass och läsk, johanna skjutsade mig och pizzorna på cykeln..tänk om vi hade ramlat, då hade de blivit blod blandat med pizzamos ...
Sedan kom galningarna tillbaka och vi solade och åt massor med is och sen hade vi vatten krig...Johanna var offret och sen blev det jag . Men det var riktigt roligt !, sen då så skulle jag till slottskogen med några kompisar, de va ganska roligt, men sen drog jag och Moa till högsbo och träffade Alexander, Victor, Robin och ja några andra vi var först ute och gjorde inget speciellt, gick runt och snacka och hade skoj ...kvällen slutade med att jag och Moa sov hos Moa . en väldigt lyckad dag tycker jag !
det var min VALBORG  ! /torsdag !

FREDAG.
Idag hände väl inget speciellt, jag och Moa var med Alexander, Victor,Axel....och så vidare...vi var med massa folk.
vi var i Högsbo och luffade alltså inget speciellt som vanligt ;)... Men ändå så är det väldigt roligt att inte göra något speciellt.. Till kvällen var det bara jag moa och alle så vi drog hem till honom och snacka i prioncip hela kvällen med Marja och Nisse.. ( alles föräldrar) så sjukt underbara människor ! vi prata allt mellan himmel och jord,sen åt vi glass och jordgubbar, och vi gick och köpte godis, chips och dricka ! sen satte vi på en skräckfilm rästen av kvällen tillslut blev klockan halv 2 . då var det till att g och sova !

Lördag!  Idag .. Alexander,Victor, sandin och nåra andra... jag och Moa lämnade de andra för att gå och äta pizza, jag kallade det att tröstäta eftersom det hade hänt en grej . så på söndagen var jag på sjukhuset och sen åkte jag till Marcus och sov där..  

Veckans händelse:  Mitt "träd" i näsan som de på vårdcentralen kallade det har tydligen gått uppm, mina blodkärl är väldigt ömma eller något, jag vet inte riktigt, men igår när jag tvättade ansiktet kolla jag mig i spegeln och det bara forsade ut blod ur näsan på mej ...och idag då när jag kramade marcus så började det rinna från näsan ! inte så kul .
Nej nu har jag nog skrivit för ett helt år, och jag är hämskt ledsen för mitt otroligt dåliga uppdaterande när det gäller min blogg ! 

HA DE GÖTT !

p.s kolla gärna min systers blogg,  http://www.justliza.blogg.se/   otroligt underhållande tycker jag  :) ! 

RSS 2.0