oförlåtligt, jag vet

Jag ber så hämskt mycket om ursäkt..men jag har inte haft tillräckligt med lust och vilja att skriva blogginlägg det senaste. vilket är synd, eftersom jag vet att några facktist läser min blogg, vilket jag är mycket tacksam för :).

lite senaste nytt om MJ- tidningarna ändrar storyn ganska ofta..blev han mördad eller dog han "av sig själv" !? - en mycket stor händelse som chokerade miljontals, där inklusive mig och min familj. jag har aldrig lyssnat så mycket på Michael jackson´s musik tidigare...men en sång jag lyssnat på mycket är beat it. suverän ! och just för tillfället lyssnar jag på earth song, också en av de bästa han gjort !
men vad jag skulle säga...att man blir upptäckt ,inte för jag mena att michael INTE var upptäckt för ja, jag tror varända människa i världen visste vem denna kung var ! men att uppmärksamheten kommer mycket efter döden är större än i det levande livet...och det fick upp mina ögon för michael och hans musik...jag tycker den är otroligt bra!

R.I.P/* MJ

Nu tänkte jag berätta lite all'm fakta..bland annat så åker jag till dalarna den 24 juli till 5 augusti. och jag räknar dock inte med tillgång till internet tyvärr ...:S ! men är det sommar så är det sommar och jag ska bara njuta av dalarna nu :D. det bästa stället i hela vida världen. lycklig hela tiden !

Nä,nu ska jag ta och sova.. ha det underbart !

RSS 2.0