Frölunda, borta mot HV kinnarps !

I lördags började dagen med en dusch...Sen va de supporter kläderna på och iväg till stan och vänta på att bussen till Jönköping ska dra ! och tillslut så åkte den  ;)...

Bussresan var som  vanligt lika rolig (:   roligt folk ...hejarramsor....folk som fått för många paraplydrinkar i maggen....ett jävla ståhej med andra ord..men ett underbart ståhej ! blir så jävla glad av det !!!!
Ungefär efter 2,30 timme med pissepaus rullade vi in vid kinnarps med polisexport...neh inte denna gången ;) !
1.a perioden var jävligt spännande, likaså andra, men den va inte lika rolig o kolla på eftersom hv ka mål en efter en !  ..men kameramannen hittade en väldigt förtvivlad sofia att zooma in... inte bara en gång, inte heller 2 gånger utan TRE gånger ! de va lite roligt ;)!
men 3.e perioden slutade med att HV vann, och jag åkte inte hem med en jätte stor förlust utan jg vann 500 kronor på en lott med matchreslutatet.. och matchen slutade med 4-2 och de va min lott med så !
Men hemresan va förjävla gå den med !     Innan vi sade hejdå till goagubbarna åkte alla til stagedoor och tjoade loss ! så där va vi i nån timma , sen åkte vi hemmåt !

SLUTT
sexiga jävel !


RSS 2.0